http://feminet.dk/wp-content/uploads/2013/05/Carla-Du-Nord-Tøj-med-passion.jpg May13

Carla Du Nord – Tøj med passion fra Bustedwoman.com


Carla Du Nord – Tøj med passion fra Bustedwoman.com forhandler modetøj fra Carla Du Nord, og deler samme passion for tøj til kvinder. Carla Du Nord tøj spiller her en stor rolle, da det er et unikt brand.

Carla Du Nord er et anerkendt dansk design, der med international elegance og tydelige grafiske nuancer henvender sig til modebevidste kvinder. Kollektionerne har gennem årene udviklet sig i en mere international retning med et råt og enkelt look, uden at fjerne Carla Du Nords udtryksfulde og grafiske udseende i designet. Det er et helt igennem smukt og udtryksfuldt design, der udover at følge tidens førende trends inden for moden ligeledes formår at fastholde det helt specielle Carla Du Nord design, der er derfor her tale om et brand, hvor kvalitet, design og fornyelse går op i en højere enhed, og det kan både ses og mærkes på kollektionerne sæson efter sæson.

Carla Du Nord - Tøj med passion fra Bustedwoman.com

Carla Du Nord – Tøj med passion fra Bustedwoman.com

I Carla Du Nords design er farver i centrum. Du finder ingen kollektion uden stærke og farverige designs. Tøjet fra Carla Du Nord er således modetøj til de kvinder, der kan lide farver, nuancer og et grafisk udtryk. Carla Du Nord formår med deres passion for fede farver at skabe tøj, der sætter prikken over i’et en enhver kvindes garderobe. Med Carla Du Nord kommer der colorit på tilværelsen!

Et eksempel på Carla Du Nords fascination af farver er deres vedholdende og kreative brug af farven Lime. Hver kollektion fra Carla Du Nord indeholder farven Lime, som således er Carlas unikke gennemgående kendetegn fra sæson til sæson. Dette friske tvist er med til at sikre Carla Du Nords design sit helt unikke og inspirerende udtryk.

Kombinationen af Carla Du Nords på én gang rå og stringente stil og deres spændende og livlige grafiske prints indbyder til, at du som kvinde kan mixe og kombinere tøjet med uendelige smagfulde muligheder. Kombinationsmulighederne er således mange med Carla du Nord, og eftersom kollektionerne kan krydses og tøjet dristigt sammensættes, giver det dig en unik mulighed for med Carla Du Nords design at fortælle lige præcis hvem du er – din passion for tøj giver mulighed for et eget individuelt præg på dit outfit, når du vælge tøj fra Carla Du Nord.

Og eftersom Lime er en gennemgående farve i Carla Du Nords design sæson efter sæson kan du med sikkerhed matche nye fede items fra den aktuelle sæson med dit foretrukne tøj fra Carla Du Nords tidligere kollektioner. Dette kan rent faktisk lade sig gøre fordi tøjet fra Carla Du Nords har så høj en kvalitet, at tøjet holder sæson efter sæson.

Bustedwoman.com er en multibrand-webshop med fokus på kvalitets designs. Bustedwoman.com har et stort udvalg af tøj til den kvalitetsbevidste kvinde. Carla Du Nord tøj er ét design blandt mange brands, kig indenfor i shoppen og find modetøj på nettet til kvinder.

Apple tweaks app store with editors’ choice, free picks by mspy review charles starrett friday, may 25, 2012 apple has made some minor but notable changes to its front page app store listings

Related Posts :