Bogen til mødre med flyvefærdige teenagere


Zenit betyder højdepunkt, og bogen, KVINDER I ZENIT, er en inspirationsguide til mødre, der har teenagere.
– Moderskabet er kun en del af vejen mod kvindens næste højdepunkt, som jeg har valgt at symbolisere med begrebet ZENIT, fortæller forfatteren, cand.jur. og Life coach Diana Lindegaard.

Bogen berører alt det, der foregår i en mors liv, når morrollen skrumper ind til en birolle i takt med, at teenageren bliver mere og mere voksen. Når mor identiteten er under opbrud, er der en enestående mulighed for at kigge på, hvad der skal følge efter den meningsfulde og krævende opgave, det er at være mor.

– Når vi får børn ændrer alting sig meget brat. Når børnene bliver teenagere, ændrer alt sig igen, men denne gang på en mere snigende måde. En teenager har bestemt ikke brug for sin mors mandsopdækning mere og det kan efterlade moren i lidt af et tomrum – jo mere barnet har fyldt, jo større tomrum.
Ikke alle er bevidste om tomrummet, fordi vi er meget dygtige til at fylde vores tomrum og se perfekte ud på overfladen.
– Mange af os kæmper fx indædt mod kroppens forfald, men selvom motion giver sundhed og er et fantastisk middel til velvære, så giver det altså ikke svar på spørgsmålet om, hvad der skal give dit liv ny mening, når teenagerne er så store, at de får deres eget liv, siger Diana Lindegaard.

Diana Lindegaard har i researchen til sin nye bog spurgt 100 mødre med børn på 13 år og derover om deres liv. På spørgsmålet: – Hvad er du mest begejstret for i dit liv?, indgår børnene i 8 ud af 10 svar .
Alle 100 fortæller – næsten uden undtagelse – at børnene har førsteprioritet i deres liv.
Og på spørgsmålet om, hvad de vil fylde livet med, når børnene bliver store, svarer hele 41 procent, at det ved de ikke.

Diana Lindegaard vil med bogen give et kærligt opråb om, at tiden er inde til at (gen)finde det helt personlige liv – den del af det, der blev sat på pause dengang børnene gjorde deres entre og kom til at udfylde så stor en plads. Hun vil inspirere kvinderne til at viske tavlen ren og kigge nærmere på, hvem de egentlig er, når de ikke er mødre.

– Det er netop nu, mødre endelig har tid og mulighed for at (gen)opdage sig selv og ruske liv i drømme og mål, der ikke har været plads til tidligere. Udover glæden, det giver at have børn er der jo unægtelig også en del begrænsninger forbundet med det. Din storhedstid ligger foran dig, når dine børn er blevet teenagere, fortæller Diana Lindegaard.

I bogen bruger hun både casestories og sit eget liv med to børn som eksempler og inspiration. Der er også refleksionsspørgsmål, som uundgåeligt sætter tanker i gang og støtter, motiverer og udfordrer læseren til at finde sin helt personlige vej mod sit livs tinde – Zenit.

Diana Lindegaard (f. 1963) er cand.jur. og certificeret Life & Business Coach. Hun har en søn på 18, en datter på 15 år og er indehaver af virksomheden Lindegaard Coaching.

In diesem fall könnten sie auch von lobbyisten stammen, https://www.hausarbeithilfe.com/ die stimmung für die sexuelle vielfalt im unterricht machen wollen

Related Posts :