7 trin til smart Makeup Jan27

7 trin til smart Makeup


Vi her på Feminet har skønhed tips, som du bør se frem til. Vi giver gode tips til dit helbred, skønhed & make up.

7 skridt til smart Makeup

1. Undgå at bære for meget Makeup

Make up er beregnet til at forbedre funktioner, der ikke bringe negative opmærksomhed til dig. Det er, hvad iført alt for meget make up vil gøre, og det vil bringe dig uønsket opmærksomhed. Må ikke bære for meget af noget, såsom:

i) Eye liner: mørk, tyk eyeliner vil gøre dig ser overdone og vil ødelægge resten af ​​din make up.

ii) Mascara: for meget mascara ser falsk og vil flage. Det ser især slemt hvis slidt med tyk eye liner eller mørk blå øjne øjenskygge.

iii) Foundation: Sørg for at dit fundament er den samme farve som din hud. Fonden har til formål at beskytte og give ansigtet et glat look. Det magiske ord er blanding.

iv) Pulver: Det samme gælder for pulver – ikke for meget. Sørg også for at blande din make up, så er der ingen klare linjer

2. Lips

Påfør Lip Liner til helt at dække læberne, tilføje farve og din læbestift vil blive meget længere. Sørg for, at din læbe liner ikke viser. Desuden bør din læbe farve matche din hud tone, slid kølige farver, hvis du har kølig farve og varme farver, hvis du har varm farve. Hvis du ønsker at gøre dine læber ser mindre, holde din liner på indersiden af ​​dine læber. Men hvis du beslutter dig for at gøre dine læber ser større, går uden for det naturlige omrids af jer læber er en fejltagelse. Det kan se ret rodet og unaturligt.

3. Passende smart Makeup
Bære make up, der er passende til lejligheden. Hvis du går til stranden, bør du ikke bære den samme eller meget make up, som du ville gøre, hvis du skulle danse. Også, når du er i dagslys din make up bør være en lettere, end når du er ude for aftenen.

4. For lidt eller ingen udgør

Nogle kvinder ikke bære make up, fordi de ikke er sikker på hvordan man bruger det og er bange for at blive overdone. Hvis du er usikker, vil starte lys farver i din skygge. Start langsomt og tilføje ét produkt ad gangen. Måske starte med foundation, tilføje mascara, blush eller læbestift. Hvis du ikke er vant til at bære make up, ved hjælp af en masse et første kan være lidt for meget for dig, så start langsomt. Den nederste linje er lidt er bedre end ingen. Hvis du stadig er usikker søge professionel rådgivning.

5. Samlet udseende

Når din make up er fuldført det skal se naturligt ud. Det betyder, at undgå farver, der støder sammen. Hvis du har mørk hud og hår, du vil se bedre ud i mørkere nuancer, lyse farver vil gøre dig ser vasket ud. Hvis dit hår og hudfarve er lys, vil lyse farver ser bedre ud på dig. Mørk fyldes op, vil gøre dig se ældre og barsk. Hvis du har fedtet hud, første brug olie kontrol fugtighedscreme og fundament. Så vær sikker på at bære løst pulver, holde presset pulver med dig for touch-ups.

6. Hårfarve

Dit hår farve skal også være i harmoni med din hud. Hvis du har mørkt hår og du ønsker at tilføje farve, holde det tæt på den samme nuance. Hvis du har lyst hår, skal du bruge lyse farver. Som du alder din hud vil lysne, så skal din hårfarve. En sidste ting om hårfarve – hvis du gør farve du hår være sikker på at du holder det op, lad ikke dine rødder viser.

7. En sidste ting

Lad ikke din make up fade eller krøller. Smil!

An improved gmat is write essay online https://writemyessay4me.org easy to point to, if you have it, but don’t limit it to that

Related Posts :