5 måder at forbedre din Intimitet med din mand


Er du gift? Hvis du er, har du sandsynligvis elske din mand. Med det sagt, kærlighed er ikke altid nok til at holde et forhold i fuld vigør. Intimitet er meget vigtigt at have en stærk, glad og sundt forhold.

Hvordan er dit liv i soveværelset? Tror du, at dit køn og intimitet kan forbedres? Hvis ja, kan du være nervøs for at diskutere emnet med din mand. Efter alt, kan din mand fejlagtigt få det indtryk, at de ikke opfylder dig mere. Hvis du er interesseret i at forbedre din intimitet med din mand, er der stadig en række andre, forskellige tilgange, som du kan tage. Et par af disse tilgange er berørt nedenfor.

1 – Dato

Hvis du og din mand har været gift i et stykke tid, er der en god chance for, at du ikke har gået ud på en date i et stykke tid. Mange ægtepar komme til et punkt i deres forhold, der almindeligvis kaldes “comfort zone”. Denne zone er ikke en, som du ønsker at være i, da jeres forhold kan føle sig mere som et venskab. For at forhindre dette i at ske, så spørg din mand ud på en date.

Selv om mange hustruer mener, at deres mænd skal gøre den dato spørger, du nogle gange nødt til at tage fat i den situation selv. Nu kan være en af ​​de gange. Vælg en aktivitet, der er romantisk, såsom en romantisk komedie til en film eller en dejlig restaurant. Dette kan hjælpe til at sætte gang i en lille smule af romantik og lidenskab i dit forhold, som kan føre til bedre og tættere intimitet derhjemme.

2 – Vis romantiske gestus

Når det kommer til “imponere”, i et forhold, kvinder nogle gange tror, ​​at mænd bør gøre det. Du vil også ønsker at “wow”, din mand, som du gjorde første gang, du mødte. En af de nemmeste måder at gøre det på er ved at udføre en række romantiske gestus. Når ude at handle med din mand, tag deres hånd og hold den. Når walking af dem i huset, give dem en hurtig kys. Sende en kærlighed note til at arbejde med dem er en anden romantisk gestus, som du måske ønsker at prøve.

3 – Være sexet og forførende

Hvis dit ægteskab indgår ovennævnte comfort zone, kan sex og intimitet synes som en saga blot. Hvis du har sex, kan det virke mere som en ansvarlig måde, en opgave, eller endda arbejde. For at reducere disse følelser, være sexet og forførende. Må ikke vente på din mand til at indlede sex og ikke bede om din mand er op for det første, bare komme helt ned til erhvervslivet. Strip for din mand eller simpelthen bare fjerne deres tøj. Snuggle ud for dem på sofaen og bare begynder at massere hele deres krop. Du kan blive overrasket over, hvor nemt og effektivt det er at være sexet og forførende.

4 – være spontan

Som det tidligere er blevet nævnt, skal du ikke spørge din mand, hvis han ønsker at have sex, og ikke vente for ham at starte. I stedet tage sagen i dine egne hænder. Uanset om du starter med en lille smule af forspil eller hoppe direkte ind i samleje, så gør det. Din mand vil gerne overraskelse. Husk også, at det at være spontan indebærer at have sex på forskellige tidspunkter af dagen, såvel som forskellige steder i huset.

5 – Tilbud til at eksperimentere i soveværelset

For at forbedre sex og intimitet er det vigtigt at vide, at en ændring kan gøre dig godt. Du ønsker måske at foreslå din mand at du eksperimenterer i soveværelset eller tage dem op på deres forslag om at gøre det. Husk, at eksperimentere i soveværelset ikke behøver at betyde, at få en ekstra sex partner eller gør noget, der gør dig utryg. En ny sex position kan være lige hvad dit forhold har brug for.

Som du kan se, er der en række nemme måder, du kan gå om at forbedre din intimitet med din mand. Så hvad venter du på? Kom i gang i dag.

Most graphics do my essay for me courses start with the very basics

Related Posts :