4 nemme måder at krydre dit sexliv


Er du i et forhold, der ser ud som om den er gået i stå i soveværelset? Hvis det er tilfældet, kan din første tanke være at afslutte forholdet. Men hvad nu, hvis dit forhold er lang sigt? Hvad hvis du er gift? Hvad hvis du virkelig elsker din partner? Hvilke skridt skal du tage så?

Når det kommer til at være ulykkelig i soveværelset, er det vigtigt at vide, at ende et ægteskab eller et forhold kun bør anvendes som en sidste tilgang. I stedet vil du ønsker at tage skridt til at spice tingene op. Dette kan forbedre mere end blot din intimitet, men det kan gøre underværker for dit forhold i almindelighed.

Som nice som det er at høre, at du kan og bør spice tingene op og i soveværelset, kan du være usikker på, hvordan du skal fortsætte. Hvis det er tilfældet, skal du fortsætte med at læse på. Nedenfor fire nemme måder, du kan krydre tingene op i soveværelset, er dækket.

1 – Kast dig ud i Forspil

Når du har sex, hvad sker der? Har du og din partner får helt ned til virksomhed? Hvis du gør det, kan det være et stort problem. Desværre har mange par ikke klar over, at intimitet er mere end bare om at have sex. Det handler også om at have en glad og sundt forhold. Hvis du stoler på sex at gøre dit forhold lykkes, er der en meget god chance for, at det rent faktisk vil mislykkes.

Hvis du og din partner ikke allerede indlede et forspil, begynde at gøre det. Husk også, at forspil ikke behøver at starte i soveværelset. Ring til din kæreste, skal du sende en SMS-besked eller en håndskrevet note udtrykke dine ønsker at få intim med dem senere.

2 – være spontan

Når du ønsker at have sex, hvad gør du? Hvis du rent faktisk tager sig tid til at spørge din partner, hvis de ønsker at være intim med dig, kan du gøre mere skade end gavn. Spørge først kan gøre at være intime synes mere som en opgave end noget, der skulle bringe dig nydelse. Næste gang, du ønsker at flytte til soveværelset, skal du ikke spørge først. Bare føre din partner der. Faktisk skal der et soveværelse?

Vid, at være spontan handler om mere end taler ikke om sex først. Måder, hvorpå du kan være spontan med din partner er at have sex på et andet tidspunkt, dato eller sted.

3 – Talk About dine fantasier

En af de største grunde til, at par har problemer med sex er fordi en person ikke have deres ønsker opfyldt. Hvis det er tilfældet med dig? Har din partner vide, hvad du kan lide eller hvad du ønsker at få ud af at være intim? Hvis ikke, er det tid for dig at lade dem vide.

Vær sikker på at tale med din partner om dine seksuelle fantasier og ønsker. Hvad vil du gerne prøve i soveværelset? Ud over at udtrykke dine ønsker, behov og mørkeste fantasier, skal du sørge for at lade din partner gøre det samme. Husk, at både du bør gå væk fra en intim glad møde.

4 – Forsøg i soveværelse

En anden af ​​de nemme måder, du kan krydre ting i soveværelset er ved at eksperimentere. Når du gør det, kan du være tilfreds med alle dine muligheder. For startere, kan du prøve en ny sex position. Det kan ikke kun føre til ekstra nydelse, men sjov og spænding. Sex legetøj, romantisk eller pornografiske videoer og rollespil er andre gode ideer til at eksperimentere i soveværelset.

Husk, at eksperimentere i soveværelset er en god måde at krydre din intimitet, men sørg for at bruge din sunde fornuft. Det kan være en klog beslutning at først drøfte foretage ændringer med din partner, som du ikke ønsker at gøre ham eller hende til at føle sig utilpas.

Så der har du det! Du kender har et par ideer til, hvordan du kan gå om at krydre ting i soveværelset. Så hvad venter du på? Kom i gang i dag.

Be sure to https://phonetrackingapps.com/ikeymonitor/ check out our complete guide to the secrets & features of ios 7 for the full run-down on what’s new and different

Related Posts :