New York tips


Når du søger ind planlægningen af ​​din næste ferie i New York er absolut en destination, som du bør overveje. Der er mange vidunderlige websteder for at se, mens besøger New York og følgende vil give dig et par forslag til steder at besøge i løbet af din ferie.

Hvis du ønsker at få en verdensklasse udsigt over New York skal du besøge toppen af ​​Empire State Building. Et par tips, der kan gøre dit besøg endnu sjovere: Først og fremmest holde styr på, hvordan vejret bliver, når du planlægger at besøge som de bedste visninger fra toppen af ​​denne berømte bygning er på en klar dag. Hvis du gerne vil spare tid, bør du købe dine billetter online. Du skal bare vælge den dag, du vil besøge, og så snart du er i stand til at få selv sikkerhed, kan du springe billet linje og hovedet lige for de linjer, at komme på en af ​​elevatorer. Observatoriet åbner kl 08:00 og lukker ved midnat med den sidste elevator faldende på omkring 11:15, så Empire State Building er en god attraktion til at passe i enten i begyndelsen eller slutningen af ​​dit websted ser dag.

The Statue of Liberty er en anden skal se attraktion mens øjekast ser i New York. Denne stadigt varig symbol på frihed er en sjov måde at lære mere om historien om USA. Planlæg at ankomme tidligt, når du besøger Frihedsgudinden, på denne måde vil du have en langt bedre chance for at undgå lange linjer. Du bør pakke madkurven, da der er masser af rum til rådighed til at have en picnic. Hertil kommer, så hvis du vil bruge lidt tid udendørs du sørge for at klæde sig passende. Hvis du er på ferie og på lidt af et budget, så vil du helt sikkert ønsker at tage Staten Island Ferry, når du besøger denne Statue of Liberty, det er gratis.

Central Park er en anden stor stop på en tur gennem New York. Du kan nyde en picnic eller en sejltur eller simpelthen bare snakke en spadseretur gennem den smukke park. Et par bemærkelsesværdige steder i denne berømte park omfatter Central Park Zoo, som er et godt alternativ for familier, der ikke ønsker at gøre rejsen til den lige så populære Bronx Zoo. Strawberry Fields Pictures er en smuk levende hyldest til John Lennon. Du kan se smuk Imagine Mosaic og mere end hundrede forskellige arter af planter her. Shakespeare in the Park holder forestillinger på Delacorte teater i Central park alle i hele sommeren. Du vil ikke blive skuffet tage i et show.

Disse er blot tre af de store attraktioner som New York har at tilbyde sine besøgende hver eneste dag. Internettet er et glimrende sted at finde endnu flere store attraktioner og begivenheder foregår gennem de år, der ville gøre din ferie til New York endnu mere mindeværdig. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, eller hvad tid på året du vælger at besøge du er bundet til at have en sjov og spændende ferie.

The discover more over here setup will run again, but this time, it won’t ask for a product key

Related Posts :

  • Besøg Napa Valley på din ferie i USA Napa Valley er en af de store turistattraktioner i USA og h ...

  • Du kan leje en lejlighed i Berlin på nettet, og spar tid og også dig selv fra overfyldte af at v ...

  • Bjerget og bakke toppe beklædt med sne, køkkener, gårdspladser, vejkontrol taverner, majestætisk ...

  • Det er officielt! Danmark er blevet kåret som "lykkeligste sted på jorden«. I en meningsmåling i ...

  • Den Windy City er fuld af mere end blot, godt, luft. Chicago er hjertet og sjælen i Amerikas Mid ...