​cliniques sommerlook​ Feb05

​cliniques sommerlook​Sommer vil være her, før du ved af det, så det er på tide at begynde at tænke på den fabelagtige tøj, smykker og parfume, som vil gøre dig glitre. I denne sæson, det handler om den perfekte glød – inde og ude.

For boltrer sig i brændingen – eller blot sunning bassinkanten – bikinier er tilbage, men med et twist. Du har stadig tid til at få din krop tonet for sæsonen, men når du er klar til at shoppe, vil du finde en bred vifte af stilarter og prints, der supplerer din figur. Kig efter variationer af rød, fra kronblad lyserød til brandbil rød til dyb bordeaux. Basic sort er aldrig ud af stil, men overveje at træde ud af din comfort zone og omfavne farver og mønstre. For eksempel, inkorporere UjENA bikinier prints lige fra striber til dristige florals til fantasifulde samtale hjerter. Hvis du ikke er helt klar til prime time, tankinis er stadig på mode, men overvælte dreng shorts. Og glem ikke din pareo eller sarong for disse ture til beach club.

Efter en dag i solen, vil du være klar til en aften i byen. I denne sæson, cocktail kjoler er altid faste, men du kan gå ud over den all-purpose “lille sorte kjole.” Coral toner vil være varmt igen i år, og brun er den nye sort. Som for stil, gå over knæet, men vælge cocktail kjoler, der afslører “noget” i stedet for “alt.” Til inspiration, huske klassiske røde løber ser – en backless kjole med en høj krave, en dyb halsudskæring med en fuld ryg – og gå efter den ene frem for begge. En kvindes fremtoning kommer fra den aura af mystik, der omgiver hende. Husk at holde dem gætte!

Tilbehør vil spille en stor rolle denne sommer, med diamant smykker igen tager center fase. Når du vælger din diamant smykker, men gå et eller to trin over fornuftig og videre til mindeværdig. Øreringe, halskæder og ringe, at par diamanter med andre ædel-ædle perler afgive en redegørelse. Så se efter diamanter og safirer, diamanter og ametyster, eller diamanter og topaz.

En kvindes stil er ikke komplet uden hendes underskrift duft, og sommeren er en vidunderlig tid til at prøve nye designer dufte. Giv Giorgio Armanis Acqua di Gio en hvirvel, eller tage et pust af 24 Faubourg af Hermes. Chanel og Givenchy er klassikere, men prøv Ungaro eller Max Azria for nogle fantastiske sjov.

Men selv den højeste mode, den bedste smykker, og de mest sanselige designer dufte kan ikke skjule udtørret hud. For en smuk sommer glød, drage fordel af de vidunderlige produkter, der er tilgængelige. Exfoliate regelmæssigt, bruge blide rensemidler, og fugter, fugter, fugter. Det samme gælder for dit hår. Dine Lokker få tørret ud i sommersolen, så sørg for regelmæssigt tilstand disse låse.

Skønhed kommer altid indefra og ud. I løbet af sommeren, har brug for din krop masser af vand og friske fødevarer til at se sit bedste. Og glem ikke at fodre din sjæl så godt. Forkæl dig selv med gode venner, store bøger, eller hvad efterfylder din ånd. Når du gør det, vil du vide, at din fabelagtig tøj, smykker og parfume simpelthen fremvise din udsøgte indre og ydre skønhed.

Most of the time, you’ll probably just parental control app for android use your other hand

Related Posts :